Steun ons nu!

Uw steun kost slechts een paar muisklikken.
Onze Vriendenstichting is Partner van deze webwinkels en krijgt commissie op uw aankopen. Klik nu op een van deze banners:

Bol.com

algemeen


Wehkamp


Conrad

Conrad-banner


laatste nieuws

21-3-2017

Info-avond "Slimme pedagogiek voor gevoelige hoogbegaafde kinderen" op donderdag 6 april 2017
lees verder...


28-6-2016

Verhuisbericht! Ons nieuwe adres...
lees verder...


8-3-2016

Vuurvogel vertegenwoordigd op Festival van Talent op zaterdag 19 maart 2016
lees verder...


3-3-2016

Info-avond "Hoogbegaafd en Onderpresteren" op donderdag 31 maart 2016
lees verder...


lees al ons nieuws...

RSS-feed van het nieuws

meer informatie

Beide activiteiten hebben een website met meer informatie over het programma en de wijze waarop je je kunt aanmelden.

Leonardo Open Schaaktoernooi

Festival van Talent

Sponsoring?

De Stichting Vrienden van de hoogbegaafdenschool De Vuurvogel Gouda zorgt voor financiële en materiële ondersteuning van onze school.

Vriendenstichting heeft ANBI-status

Klik hier!

Leonardo Open Schaaktoernooi en Festival van Talent op 6 november

donderdag 22 september 2011

Op zondag 6 november 2011 vinden er op twee plekken in Nederland activiteiten plaats die interessant zijn voor ouders en leerlingen van De Vuurvogel en andere Leonardoscholen, namelijk het 2e Leonardo Open Schaaktoernooi en het Festival van Talent. Voor de kinderen zijn er allerlei leuke activiteiten, voor de ouders en andere geïnteresseerden ook informatie-stands, workshops en lezingen.
Helaas vinden beide activiteiten op dezelfde dag plaats en niet dicht bij elkaar, dus men zal een keuze moeten maken!

2e Leonardo Open Schaaktoernooi

De Stichting Vrienden van Leonardo Maarssen en Schaakvereniging Vegtlust, daarin bijgestaan door Schoolsupport, organiseren voor de tweede keer een schoolschaaktoernooi voor leerlingen van Leonardo basisscholen en plusklassen, jeugdleden van Vegtlust en leerlingen van de basisscholen in de gemeente Stichtse Vecht.
Voor ouders, leerkrachten en besturen van Stichtingen Vrienden zijn er workshops, interessante stands en momenten om ideeën en ervaringen met elkaar uit te wisselen.

Het toernooi vindt plaats op zondag 6 november 2011 van 10.30 uur tot 17.00 uur. De locatie is wederom het Niftarlake College in Maarssenbroek.

Meer informatie is te vinden op de website van de Stichting Vrienden van Leonardo Maarssen.

Festival van Talent

Op 6 november 2011 zal in Arnhem het eerste Festival van Talent plaatsvinden. Kinderen en volwassenen die de positieve kanten van hoogbegaafdheid willen benutten, zijn dan van harte welkom op het Olympus College, waar hoogbegaafdheid in actie komt!
Alleen al het contact met gelijkgestemden is voor veel hoogbegaafden een geweldige ervaring. Daarnaast worden de hele dag uiteenlopende activiteiten voor alle leeftijden georganiseerd en is er een programma met boeiende workshops. Natuurlijk is het Festival van Talent ook een mooie gelegenheid om in aanraking te komen met organisaties die een positieve bijdrage kunnen leveren aan een rijk hb-leven. In de aula van het Olympus College kunnen bezoekers zich laten informeren over coaching, verenigingen, forums en nog veel meer.

Het festival vindt plaats op zondag 6 november 2011 van 11.00 tot 17.00 uur. De locatie is het Olympus College, Olympus 11, Arnhem-Zuid (vlak bij het Gelredome, gratis parkeren).

Meer informatie is te vinden op de website van het Festival van Talent.

 

Deel deze pagina, klik op deze knoppen:

(update: donderdag 22 september 2011)