Steun ons nu!

Uw steun kost slechts een paar muisklikken.
Onze Vriendenstichting is Partner van deze webwinkels en krijgt commissie op uw aankopen. Klik nu op een van deze banners:

Bol.com

algemeen


Wehkamp


Conrad

Conrad-banner


laatste nieuws

21-3-2017

Info-avond "Slimme pedagogiek voor gevoelige hoogbegaafde kinderen" op donderdag 6 april 2017
lees verder...


28-6-2016

Verhuisbericht! Ons nieuwe adres...
lees verder...


8-3-2016

Vuurvogel vertegenwoordigd op Festival van Talent op zaterdag 19 maart 2016
lees verder...


3-3-2016

Info-avond "Hoogbegaafd en Onderpresteren" op donderdag 31 maart 2016
lees verder...


lees al ons nieuws...

RSS-feed van het nieuws

meer informatie

Het bleek een gezellig en succesvol schaaktoernooi te worden.

Sponsoring?

De Stichting Vrienden van de hoogbegaafdenschool De Vuurvogel Gouda zorgt voor financiële en materiële ondersteuning van onze school.

Vriendenstichting heeft ANBI-status

Klik hier!

Eerste Leonardo Open Schaaktoernooi

donderdag 26 augustus 2010

Op zondagmiddag 7 november 2010 vindt het eerste Leonardo Open Schaaktoernooi plaats in Maarssen. Een gezellig schoolschaaktoernooi voor kinderen van de Leonardo Basisscholen en plusklassen in Nederland. Het doel van dit toernooi is dat kinderen op een gezellige manier worden uitgedaagd om het schaakspel met elkaar te spelen.

Elke school kan één of meerdere teams van 4 kinderen en een reservespeler aanmelden voor het toernooi. De teams spelen tegen elkaar volgens het Zwitserse systeem. Er zijn zeer mooie prijzen te winnen, zoals een Sterrenwerk Techniek Pakket voor 20 leerlingen t.w.v. € 440,=, vrijkaarten voor Nemo en nog meer. Zie voor meer informatie en inschrijven http://www.leonardomaarssen.nl/schaken2010.

Workshops

Ook voor ouders, leerkrachten en besturen van Stichtingen Vrienden van Leonardo is deze dag zeer interessant. Er zijn workshops over onderpresteren, hooggevoeligheid, sensomotorische integratie en de sociale en emotionele kant van hoogbegaafdheid. Zie voor meer informatie en inschrijven www.leonardomaarssen.nl/workshops.

Standhouders

O.a. uitgeverij Schoolsupport, Educatieve uitgeverij Kinheim en de educatieve denkspellen leverancier de Denkspellenexpert zijn op het schaaktoernooi aanwezig. U kunt tijdens het toernooi de nieuwste leer- en spelmaterialen bezichtigen en aanschaffen.

 


Stichting Vrienden van Leonardo Maarssen

Deel deze pagina, klik op deze knoppen:

(update: maandag 2 mei 2011)