Steun ons nu!

Uw steun kost slechts een paar muisklikken.
Onze Vriendenstichting is Partner van deze webwinkels en krijgt commissie op uw aankopen. Klik nu op een van deze banners:

Bol.com

algemeen


Wehkamp


Conrad

Conrad-banner


laatste nieuws

21-3-2017

Info-avond "Slimme pedagogiek voor gevoelige hoogbegaafde kinderen" op donderdag 6 april 2017
lees verder...


28-6-2016

Verhuisbericht! Ons nieuwe adres...
lees verder...


8-3-2016

Vuurvogel vertegenwoordigd op Festival van Talent op zaterdag 19 maart 2016
lees verder...


3-3-2016

Info-avond "Hoogbegaafd en Onderpresteren" op donderdag 31 maart 2016
lees verder...


lees al ons nieuws...

RSS-feed van het nieuws

meer informatie

"Betrokkenheid bij de lokale gemeenschap in de steden waar Specsavers-winkels aanwezig zijn, is iets waar elk winkelteam zich graag hard voor maakt. Onderdeel zijn van de lokale buurt en weten wat er gaande is, vinden wij belangrijk. Deze betrokkenheid willen wij ook in actie omzetten door iets terug te geven aan de lokale gemeenschap."

Sponsoring?

De Stichting Vrienden van de hoogbegaafdenschool De Vuurvogel Gouda zorgt voor financiële en materiële ondersteuning van onze school.

Vriendenstichting heeft ANBI-status

Klik hier!

Specsaversactie gewonnen

zaterdag 6 augustus 2011

Specsavers steunt de Vuurvogel

In drie maanden tijd hebben vele ouders, leerlingen, fans en andere betrokkenen van de Vuurvogel dagelijks zo veel mogelijk gestemd op Leonardoschool Gouda (zo heetten we toen nog) bij de actie Stichting Specsavers Steunt. En het heeft gewerkt want we zijn op de eerste plaats geëindigd met 23.291 stemmen! Vanaf deze plek willen we iedereen hartelijk bedanken voor deze enorme inzet en belangstelling!

Een paar weken voor het einde van de actie was het nog spannend omdat de nummers 2 en 3 ineens erg dichtbij kwamen. Even waren we bang dat we stemmers zouden kwijtraken door de bij ons vroeg invallende zomervakantie. Gelukkig ging het stemmen gewoon door, zelfs nog in een hogere versnelling dankzij extra hulp van familie, vrienden en collega's. We kregen berichten van ouders die op de camping gewoon door gingen met stemmen, want het weer viel toch tegen. We hebben een prachtige eindsprint kunnen inzetten waarbij de nummer 3 al snel ver achter ons werd gelaten. De laatste twee weken was een nek aan nek race met de nummer 2, die uiteindelijk met 1.000 stemmen minder eindigde.

Stichting Specsavers Steunt

Hoe werkt het?

Dit betekent dat vanaf augustus gedurende een heel jaar de Vuurvogel gesponsord zal worden door de Goudse Specsaverswinkel. Elke klant die een bril of een gehoortoestel koopt krijgt een muntje. Dit muntje kan de klant in onze spaarpot doen. Aan het einde van het jaar worden de muntjes bij elkaar opgeteld en dan blijkt welk deel van het sponsorbedrag aan de school toekomt. Verder kan iedereen in de winkel ook nog extra muntjes kopen om die te doneren aan de Vuurvogel.
Daarom ligt het voor de hand dat we nu iedereen oproepen om brillen bij Specsavers te kopen, toch? Specsavers heeft ook regelmatig acties waarbij de tweede bril gratis is, dus dan heeft een klant al twee muntjes om uit te delen.

In de loop van het jaar zal Specsavers regelmatig berichten sturen naar de lokale media om aandacht te vragen voor ons initiatief en de steun van Specsavers Gouda. Hiermee kunnen we de Vuurvogel nog beter op de kaart zetten!

Deel deze pagina, klik op deze knoppen:

(update: vrijdag 26 augustus 2011)