Steun ons nu!

Uw steun kost slechts een paar muisklikken.
Onze Vriendenstichting is Partner van deze webwinkels en krijgt commissie op uw aankopen. Klik nu op een van deze banners:

Bol.com

algemeen


Wehkamp


Conrad

Conrad-banner


laatste nieuws

21-3-2017

Info-avond "Slimme pedagogiek voor gevoelige hoogbegaafde kinderen" op donderdag 6 april 2017
lees verder...


28-6-2016

Verhuisbericht! Ons nieuwe adres...
lees verder...


8-3-2016

Vuurvogel vertegenwoordigd op Festival van Talent op zaterdag 19 maart 2016
lees verder...


3-3-2016

Info-avond "Hoogbegaafd en Onderpresteren" op donderdag 31 maart 2016
lees verder...


lees al ons nieuws...

RSS-feed van het nieuws

meer informatie

Marjan Tabak en Jos Naus vormen een bijzonder duo. Ze barsten van de energie en ideeën. Hun synergie resulteert in prachtige creaties. Marjan en Jos hebben allebei een onstuitbare drang om de wereld om hen heen mooier te maken. Uitgerust met een forse dosis optimisme attaqueren ze het leven.
Deze optimistische levensfilosofie is zeer herkenbaar in de kunstwerken van Marjan en Jos. De metaforisch bedoelde dierfiguren manifesteren zich met een ontwapenende vrolijkheid en positiviteit. Het heldere kleurgebruik en sterke symbolen zoals de zon, verlenen de sculpturen veel optimistische zeggingskracht.

Website Tabak & Naus

Sponsoring?

De Stichting Vrienden van de hoogbegaafdenschool De Vuurvogel Gouda zorgt voor financiële en materiële ondersteuning van onze school.

Vriendenstichting heeft ANBI-status

Klik hier!

De Vuurvogel heeft een nieuw logo!

maandag 5 december 2011

Vandaag had Sinterklaas voor de Vuurvogel een heel speciaal cadeau: een nieuw logo!

Het nieuwe logo van de Hoogbegaafdenschool de Vuurvogel Gouda

Tot grote verrassing van de leerlingen en de leerkrachten kwam de Sint met een heel groot pakket op school. Hierin bleek een afbeelding te zitten van het nieuwe logo voor de school, dat hiermee officieel onthuld werd.

Het logo is ontworpen door het Goudse kunstenaarsduo Tabak & Naus. Sinds het bezoek tijdens het kunstproject dat de school (destijds nog als Leonardoschool Gouda) vorig jaar bracht aan het atelier van Tabak & Naus, waren beide partijen geen vreemden meer voor elkaar. De dierfiguren in de kunst van Marjan Tabak en Jos Naus stralen vrolijkheid en positiviteit uit. Ze ontwerpen vaak vogels en dat heeft nu geresulteerd in dit kleurrijke logo. De school herkent zich direct in deze vogel die trots en groei uitstraalt!

Kijk ook eens op de website van Tabak & Naus

 

Deel deze pagina, klik op deze knoppen:

(update: vrijdag 9 december 2011)