Steun ons nu!

Uw steun kost slechts een paar muisklikken.
Onze Vriendenstichting is Partner van deze webwinkels en krijgt commissie op uw aankopen. Klik nu op een van deze banners:

Bol.com

algemeen


Wehkamp


Conrad

Conrad-banner


laatste nieuws

21-3-2017

Info-avond "Slimme pedagogiek voor gevoelige hoogbegaafde kinderen" op donderdag 6 april 2017
lees verder...


28-6-2016

Verhuisbericht! Ons nieuwe adres...
lees verder...


8-3-2016

Vuurvogel vertegenwoordigd op Festival van Talent op zaterdag 19 maart 2016
lees verder...


3-3-2016

Info-avond "Hoogbegaafd en Onderpresteren" op donderdag 31 maart 2016
lees verder...


lees al ons nieuws...

RSS-feed van het nieuws

meer informatie

Wecycle haalt kleine gebruikte elektrische apparaten op bij in totaal 1.300 basisscholen, instellingen voor buitenschoolse opvang en middelbare scholen. Kinderen leren dat elektrische apparaten niet thuishoren in de vuilnisbak en de school spaart via een puntensysteem voor nieuwe apparaten, boeken, sport- of spelmateriaal.

Sponsoring?

De Stichting Vrienden van de hoogbegaafdenschool De Vuurvogel Gouda zorgt voor financiƫle en materiƫle ondersteuning van onze school.

Vriendenstichting heeft ANBI-status

Klik hier!

Wecycle-punten verzilverd

vrijdag 26 augustus 2011

Wecycle-punten verzilverd

Meer dan een jaar lang hebben de kinderen van de Vuurvogel oude en kapotte elektrische apparaten gespaard voor de recycle-actie van Wecycle. Elk gespaard apparaat leverde een punt op. Vlak voor de zomervakantie waren er in totaal 320 punten gespaard en werd het tijd om ze te verzilveren voor een mooi cadeau. Er is gekozen voor een set met allerlei ballen.

De gespaarde ballen van de Wecycle-punten

In de pauzes of bij andere buitenspelactiviteiten kan nu gebruik worden gemaakt van basketballen, voetballen, gymballen, een skippybal of een hinkelmat.

De spaaractie op school is nu gestopt

Met een relatief kleine school is het best lastig om een groot aantal punten te verzamelen en het kan niet anders dan dat elke doos op zolder of in de schuur is omgekeerd om nog iets te vinden. Dankzij deze actie heeft iedereen nog eens stil gestaan bij het behoud van ons milieu. Uiteindelijk zijn er heel wat kratten met oude rommel op een nette wijze afgevoerd. Nu het spaardoel bereikt is, is de spaaractie op school gestopt.

Deel deze pagina, klik op deze knoppen:

(update: vrijdag 26 augustus 2011)