Steun ons nu!

Uw steun kost slechts een paar muisklikken.
Onze Vriendenstichting is Partner van deze webwinkels en krijgt commissie op uw aankopen. Klik nu op een van deze banners:

Bol.com

algemeen


Wehkamp


Conrad

Conrad-banner


laatste nieuws

21-3-2017

Info-avond "Slimme pedagogiek voor gevoelige hoogbegaafde kinderen" op donderdag 6 april 2017
lees verder...


28-6-2016

Verhuisbericht! Ons nieuwe adres...
lees verder...


8-3-2016

Vuurvogel vertegenwoordigd op Festival van Talent op zaterdag 19 maart 2016
lees verder...


3-3-2016

Info-avond "Hoogbegaafd en Onderpresteren" op donderdag 31 maart 2016
lees verder...


lees al ons nieuws...

RSS-feed van het nieuws

meer informatie

De provisie die Bol.com uitbetaalt komt op de rekening van de Stichting Vrienden van de Leonardoschool Gouda terecht. De betaling en de levering loopt gewoon via Bol.com.

Sponsoring?

De Stichting Vrienden van de hoogbegaafdenschool De Vuurvogel Gouda zorgt voor financiƫle en materiƫle ondersteuning van onze school.

Vriendenstichting heeft ANBI-status

Klik hier!

Koop bij Bol.com en sponsor de school!

zondag 8 mei 2011

Koop vanaf nu via deze website je boeken, muziek, films, games of elektronica bij Bol.com en sponsor de Leonardoschool Gouda! Als je vanaf deze website naar Bol.com gaat en daar een artikel bestelt, dan krijgt de school een percentage van het aankoopbedrag als provisie.

Het financieel ondersteunen van de Leonardoschool Gouda is nog nooit zo eenvoudig geweest. Iedereen bestelt wel eens iets via Bol.com, niet alleen boeken, maar ook muziek, films, games of elektronica. Op deze website is een aantal speciale pagina's ingericht waarop suggesties staan voor artikelen die je via Bol.com kunt kopen. Ook staan er op verschillende plaatsen advertenties van Bol.com. Wanneer je op een van de suggesties of advertenties klikt, kan je verder winkelen op de website van Bol.com. Van elk besteld artikel krijgt de school een percentage. En hoe meer er besteld wordt, hoe hoger het percentage is. Doe allemaal mee en zeg het ook tegen familie, vrienden en kennissen.

Lees op deze pagina hoe het bestellen bij Bol.com via onze website werkt. En kijk ook naar de suggesties die de leerkrachten, leerlingen en ouders doen voor interessante artikelen op Bol.com.

Kinderboeken (468x60)

 

Deel deze pagina, klik op deze knoppen:

(update: maandag 2 mei 2011)