Steun ons nu!

Uw steun kost slechts een paar muisklikken.
Onze Vriendenstichting is Partner van deze webwinkels en krijgt commissie op uw aankopen. Klik nu op een van deze banners:

Bol.com

algemeen


Wehkamp


Conrad

Conrad-banner


laatste nieuws

21-3-2017

Info-avond "Slimme pedagogiek voor gevoelige hoogbegaafde kinderen" op donderdag 6 april 2017
lees verder...


28-6-2016

Verhuisbericht! Ons nieuwe adres...
lees verder...


8-3-2016

Vuurvogel vertegenwoordigd op Festival van Talent op zaterdag 19 maart 2016
lees verder...


3-3-2016

Info-avond "Hoogbegaafd en Onderpresteren" op donderdag 31 maart 2016
lees verder...


lees al ons nieuws...

RSS-feed van het nieuws

meer informatie

Ook dit jaar konden jongeren tussen de 10 en 18 jaar meedoen aan de Internationale Fotowedstrijd voor de Jeugd en kans maken op 4 toegangsbewijzen voor De Efteling. De winnende foto’s worden opgenomen in een internationale catalogus met het werk van alle winnaars van de deelnemende landen.

Sponsoring?

De Stichting Vrienden van de hoogbegaafdenschool De Vuurvogel Gouda zorgt voor financiële en materiële ondersteuning van onze school.

Vriendenstichting heeft ANBI-status

Klik hier!

François wint hoofdprijs bij fotowedstrijd Open Monumentendag

woensdag 16 november 2011

François uit groep Oranje van de Vuurvogel Gouda heeft meegedaan aan een fotowedstrijd ter gelegenheid van de Open Monumentendag en heeft daarmee één van de twee hoofdprijzen gewonnen!

De winnende foto van François

In september had juf Marloes een uitstapje georganiseerd naar de watertoren in Gouda, die inmiddels niet meer als zodanig in gebruik is. François heeft foto’s gemaakt, onder andere van het trappenhuis van de watertoren, zie bovenstaande foto.

De winnende foto's staan binnenkort op de website van de Open Monumentendag. De foto zal ook worden opgenomen in een prachtige catalogus, maar die zal pas in september volgend jaar verschijnen. De catalogus, met daarin alle winnende foto's uit zo'n dertig Europese landen, wordt in Spanje gemaakt, maar dat duurt dus nog wel even...

Ook op de website van Stichting Open Monumentendag Gouda staat inmiddels een artikel over François, zijn winnende foto en de Eftelingkaartjes die hij gewonnen heeft!

Deel deze pagina, klik op deze knoppen:

(update: maandag 21 november 2011)