Steun ons nu!

Uw steun kost slechts een paar muisklikken.
Onze Vriendenstichting is Partner van deze webwinkels en krijgt commissie op uw aankopen. Klik nu op een van deze banners:

Bol.com

algemeen


Wehkamp


Conrad

Conrad-banner


laatste nieuws

21-3-2017

Info-avond "Slimme pedagogiek voor gevoelige hoogbegaafde kinderen" op donderdag 6 april 2017
lees verder...


28-6-2016

Verhuisbericht! Ons nieuwe adres...
lees verder...


8-3-2016

Vuurvogel vertegenwoordigd op Festival van Talent op zaterdag 19 maart 2016
lees verder...


3-3-2016

Info-avond "Hoogbegaafd en Onderpresteren" op donderdag 31 maart 2016
lees verder...


lees al ons nieuws...

RSS-feed van het nieuws

meer informatie

De opbrengst van de quiz bedroeg 65 euro en is gestort op de rekening van de Vrienden van de Leonardoschool Gouda.

Sponsoring?

De Stichting Vrienden van de hoogbegaafdenschool De Vuurvogel Gouda zorgt voor financiƫle en materiƫle ondersteuning van onze school.

Vriendenstichting heeft ANBI-status

Klik hier!

Gezellige kerstviering op school

zondag 19 december 2010

Op de donderdag voor de kerstvakantie vond de kerstviering voor de leerlingen van de Leonardoschool Gouda plaats in de vorm van een kerstdiner op school. Alle kinderen hadden iets lekkers meegenomen en alles werd opgediend via een groot buffet. Iedereen zag er op zijn kerst-best uit en de sfeer was gezellig, het was een leuke afronding van 2010.

Terwijl de kinderen zaten te eten, vermaakten de ouders zich in een ander lokaal met een borrel en een hapje. Tussendoor deden de ouders mee met de Grote Leonardoschool Gouda Kennis-quiz. Er waren twee rondes van twintig vragen die betrekking hadden op de historie van onze school. De vragen werden gepresenteerd op het digibord en men kon de antwoorden doorgeven via de bijbehorende Activote stemkastjes, waardoor de score gelijk op het digibord te zien was. De beide winnaars gingen met een fles Leonardowijn naar huis. Om mee te kunnen doen werd een kleine bijdrage gevraagd en de opbrengst van de beide quizen komt ten goede aan de school. Zo is er op ludieke wijze even 65 euro verzameld voor de school!

Tevens kreeg een aantal ouders dat zich de afgelopen tijd had ingezet voor de school, overblijf en andere ondersteuning een fles Leonardowijn van Jolanda. Alles bij elkaar was het ook voor de ouders een leuke afronding van 2010.

Stemmen met de Activote op het digibord

Deel deze pagina, klik op deze knoppen:

(update: donderdag 30 december 2010)