Steun ons nu!

Uw steun kost slechts een paar muisklikken.
Onze Vriendenstichting is Partner van deze webwinkels en krijgt commissie op uw aankopen. Klik nu op een van deze banners:

Bol.com

algemeen


Wehkamp


Conrad

Conrad-banner


laatste nieuws

21-3-2017

Info-avond "Slimme pedagogiek voor gevoelige hoogbegaafde kinderen" op donderdag 6 april 2017
lees verder...


28-6-2016

Verhuisbericht! Ons nieuwe adres...
lees verder...


8-3-2016

Vuurvogel vertegenwoordigd op Festival van Talent op zaterdag 19 maart 2016
lees verder...


3-3-2016

Info-avond "Hoogbegaafd en Onderpresteren" op donderdag 31 maart 2016
lees verder...


lees al ons nieuws...

RSS-feed van het nieuws

meer informatie

De klankbordgroep is samengesteld uit zes ouders, vanuit elke groep twee. Via de contactpagina kan men navragen wie er in de klankbordgroep zit.

Sponsoring?

De Stichting Vrienden van de hoogbegaafdenschool De Vuurvogel Gouda zorgt voor financiƫle en materiƫle ondersteuning van onze school.

Vriendenstichting heeft ANBI-status

Klik hier!

Informatieavond voor de ouders

donderdag 9 oktober 2008

Op woensdag 8 oktober heeft de informatieavond plaatsgevonden voor de ouders van alle leerlingen. De opkomst van geinteresseerde ouders was hoog en gesteld mag worden dat er veel belangstelling is naar de gang van zaken. Het enthousiasme van de ouders en de leerkrachten heeft geleid tot een succesvolle avond. 

Tijdens de avond is eerst algemene informatie verstrekt aan alle ouders. Daarna was er de mogelijkheid om meer gericht per groep informatie uit te wisselen. Er is ondermeer uitleg gegeven over de wijze waarop de leerlingen tot nu toe getoetst zijn en op welke manier de school hier mee verder gaat werken. Ook is er een demonstratie gegeven van de werking van het digibord dat in elke klas hangt.

Er is tijdens de informatieavond een klankbordgroep samengesteld. Deze groep bestaat uit zes ouders, vanuit elke groep twee. Het doel van de klankbordgroep is onder andere om advies uit te brengen aan de school. Wie contact op wil nemen met de klankbordgroep kan het beste even contact opnemen met de Leonardoschool Gouda.

Deel deze pagina, klik op deze knoppen:

(update: vrijdag 24 oktober 2008)