Steun ons nu!

Uw steun kost slechts een paar muisklikken.
Onze Vriendenstichting is Partner van deze webwinkels en krijgt commissie op uw aankopen. Klik nu op een van deze banners:

Bol.com

algemeen


Wehkamp


Conrad

Conrad-banner


laatste nieuws

21-3-2017

Info-avond "Slimme pedagogiek voor gevoelige hoogbegaafde kinderen" op donderdag 6 april 2017
lees verder...


28-6-2016

Verhuisbericht! Ons nieuwe adres...
lees verder...


8-3-2016

Vuurvogel vertegenwoordigd op Festival van Talent op zaterdag 19 maart 2016
lees verder...


3-3-2016

Info-avond "Hoogbegaafd en Onderpresteren" op donderdag 31 maart 2016
lees verder...


lees al ons nieuws...

RSS-feed van het nieuws

meer informatie

Betrokkenheid bij de lokale gemeenschap in de steden waar Specsavers-winkels aanwezig zijn, is iets waar elk winkelteam zich graag hard voor maakt. Onderdeel zijn van de lokale buurt en weten wat er gaande is, vindt Specsavers belangrijk. Deze betrokkenheid wil men ook in actie omzetten door iets terug te geven aan de lokale gemeenschap.

Sponsoring?

De Stichting Vrienden van de hoogbegaafdenschool De Vuurvogel Gouda zorgt voor financiële en materiële ondersteuning van onze school.

Vriendenstichting heeft ANBI-status

Klik hier!

Stem zo veel mogelijk op ons bij Specsavers

maandag 23 mei 2011

Stem zo veel mogelijk op ons om de sponsoring van Specsavers te winnen!

Elk jaar stelt Specsavers geld beschikbaar voor twee goede doelen in elke regio waar een winkel zit, dus ook in de regio Gouda. Dit jaar dingt de Leonardoschool Gouda ook mee. Het is de bedoeling dat we zoveel stemmen krijgen dat we in de top 2 eindigen. Dat betekent dat iedereen kan stemmen totdat de stemronde eindigt.

Hoe werkt het?

Klik op de stemknop die op verschillende plaatsen op deze website staat, of ga naar onze vermelding op de website van Specsavers en klik daar op de stemknop. Iedereen mag meedoen, elke dag opnieuw. Er is alleen een limiet van zes stemmen per internetaansluiting (=IP-adres) per dag. Dus per huishouden/bedrijf/organisatie kan er per dag zes keer gestemd worden. Stemmen via je browser op je smartphone of iphone werkt ook. Doe mee en roep ook je familie, vrienden en kennissen op om mee te doen! Je kunt hiervoor de stemknop op je Hyves- of Facebookpagina plaatsen.
Op de website van Specsavers kan je zien hoeveel stemmen we al hebben, hoe hoog we in de lijst staan voor regio Gouda en hoeveel stemtijd er nog is.

Als we winnen?

Iedere Specsavers-winkel draagt haar steentje bij. Per verkochte bril of verkocht hoortoestel wordt er daarom een vast bedrag aan de Stichting gegeven. Dit bedrag wordt vervolgens gedoneerd aan de lokale initiatieven. De top 2 van de doelen met de meeste stemmen worden een jaar lang gesteund door de dichtstbijzijnde Specsavers-winkel. Elke winkel steunt twee doelen, dus in totaal worden er 212 doelen gesteund. En één keer per jaar, aan het einde van de spaarperiode, worden alle bedragen aan alle lokale initiatieven uitgekeerd..

 

Deel deze pagina, klik op deze knoppen:

(update: vrijdag 26 augustus 2011)