Steun ons nu!

Uw steun kost slechts een paar muisklikken.
Onze Vriendenstichting is Partner van deze webwinkels en krijgt commissie op uw aankopen. Klik nu op een van deze banners:

Bol.com

algemeen


Wehkamp


Conrad

Conrad-banner


laatste nieuws

21-3-2017

Info-avond "Slimme pedagogiek voor gevoelige hoogbegaafde kinderen" op donderdag 6 april 2017
lees verder...


28-6-2016

Verhuisbericht! Ons nieuwe adres...
lees verder...


8-3-2016

Vuurvogel vertegenwoordigd op Festival van Talent op zaterdag 19 maart 2016
lees verder...


3-3-2016

Info-avond "Hoogbegaafd en Onderpresteren" op donderdag 31 maart 2016
lees verder...


lees al ons nieuws...

RSS-feed van het nieuws

meer informatie

Voor leerlingen is het vaak spannend en leerzaam om met reptielen in aanraking te komen. In de dagelijkse educatie die basisscholen en het voortgezet onderwijs aan kinderen biedt is helaas maar weinig praktijkeducatie waar te nemen. Met deze reptielen presentaties geeft u uw leerlingen de kans om in de praktijk op een verantwoorde wijze met dieren om te leren gaan. Ze krijgen de kans om de dieren aan te raken en zelfs vast te houden terwijl zij informatie opdoen over het leefmilieu en de verschillende soorten die er te vinden zijn. Voor meer informatie leest u hier verder.

Sponsoring?

De Stichting Vrienden van de hoogbegaafdenschool De Vuurvogel Gouda zorgt voor financiële en materiële ondersteuning van onze school.

Vriendenstichting heeft ANBI-status

Klik hier!

Meesterlijke Juffendag met reptielenshow

vrijdag 19 juni 2015

Vandaag vierden de juffen en meester van De Vuurvogel hun verjaardag. Als eerste hadden zij een verrassing voor de kinderen. ’s Ochtends kwam Exotus Serpenti een workshop verzorgen voor de kinderen en het team. Er is kennis gemaakt met verschillende soorten reptielen, waaronder een blauwtong skink en een regenboog boa. Er is geleerd hoe te handelen als je een reptiel tegenkomt. Met veel plezier is er gekeken, geknuffeld en is er geluisterd naar de diverse informatie over deze dieren.

Tussen de middag kwam er een verrassing voor het team. De ouders van de kinderen van De Vuurvogel hebben de kosten voor de workshop op zich genomen om het team op deze manier te bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar. De jongste leerling Tobias en oudste leerling Twan mochten dit cadeau aan het team aanbieden. Naast de workshop is er ook een dinerbon voor het team beschikbaar gesteld zodat het team het schooljaar met een gezellig etentje kan afsluiten.

’s Middags was er een game-middag op De Vuurvogel. Voor deze ene keer mochten alle ds’en, tablets en andere spelcomputers mee naar school en mochten de kinderen met elkaar hun interesse hiervoor uitwisselen en samen gamen.

We kijken terug op een fijn schooljaar en hopen dat 2015-2016 weer zo’n prettig jaar mag worden.

Meesterlijke Juffendag - aanbieden cadeau

Meesterlijke Juffendag - reptielen aaien

Meesterlijke Juffendag - reptielen aaien

Meesterlijke Juffendag - reptiel

Meesterlijke Juffendag - Stoere juf

Deel deze pagina, klik op deze knoppen:

(update: zondag 21 juni 2015)