Steun ons nu!

Uw steun kost slechts een paar muisklikken.
Onze Vriendenstichting is Partner van deze webwinkels en krijgt commissie op uw aankopen. Klik nu op een van deze banners:

Bol.com

algemeen


Wehkamp


Conrad

Conrad-banner


laatste nieuws

21-3-2017

Info-avond "Slimme pedagogiek voor gevoelige hoogbegaafde kinderen" op donderdag 6 april 2017
lees verder...


28-6-2016

Verhuisbericht! Ons nieuwe adres...
lees verder...


8-3-2016

Vuurvogel vertegenwoordigd op Festival van Talent op zaterdag 19 maart 2016
lees verder...


3-3-2016

Info-avond "Hoogbegaafd en Onderpresteren" op donderdag 31 maart 2016
lees verder...


lees al ons nieuws...

RSS-feed van het nieuws

meer informatie

Novilo is gespecialiseerd in het begeleiden van scholen in het inrichten van onderwijs voor getalenteerde leerlingen. Men biedt een duidelijk traject waarin visie, organisatie en praktijk op elkaar aansluiten om effectief meer- en hoogbegaafde leerlingen te begeleiden.

Novilo

Sponsoring?

De Stichting Vrienden van de hoogbegaafdenschool De Vuurvogel Gouda zorgt voor financiƫle en materiƫle ondersteuning van onze school.

Vriendenstichting heeft ANBI-status

Klik hier!

Novilo deelt kennis via best-practices rapporten

donderdag 22 september 2011

Novilo verkiest toepasbare best-practices boven theoretische Ivoren Toren-kennis, aldus hun laatste nieuwsbrief. In samenwerking met de scholen waarmee Novilo samenwerkt is men begonnen aan de volgende stap van kennisdeling: de best-practice rapporten.

Elly Zegwaard is namens Novilo langsgegaan bij verschillende talentscholen die ze begeleiden en heeft daar geobserveerd en interviews afgenomen. Op basis van deze interviews is er een overzicht ontstaan van wat nu daadwerkelijk in de praktijk werkt. Dit heeft men gekoppeld aan literatuuronderzoek en de eigen kennisbank. Het resultaat: een concreet rapport waarin tips staan over hoe je het beste met een bepaald onderwerp om kunt gaan ten aanzien van hoogbegaafdheid en talent.

Dit rapport wordt verspreid onder de scholen die bij Novilo in een begeleidingsvorm zijn aangesloten. Daarnaast kan men kennis nemen van de samenvatting van deze rapporten via de Novilo Bijeenkomsten waar ze gepresenteerd worden.

Om twee vliegen in een klap te slaan heeft Novilo besloten om de rapporten ook aan u beschikbaar te stellen. Om deze te ontvangen hoeft men maar een ding te doen: stuur je beste tips, materialen, best-practices, boeken, etc naar Liz Rutgers ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ). Wanneer de tip voldoende waardevol en concreet is voor Novilo om aan hun kennisbank, en eventueel het rapport toe te voegen, dan ontvangt u gratis het rapport van deze maand. Organisaties kunnen uiteraard contact opnemen met  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. om een (betaald) abonnement te nemen.

Novilo

Deel deze pagina, klik op deze knoppen:

(update: donderdag 22 september 2011)