Steun ons nu!

Uw steun kost slechts een paar muisklikken.
Onze Vriendenstichting is Partner van deze webwinkels en krijgt commissie op uw aankopen. Klik nu op een van deze banners:

Bol.com

algemeen


Wehkamp


Conrad

Conrad-banner


laatste nieuws

21-3-2017

Info-avond "Slimme pedagogiek voor gevoelige hoogbegaafde kinderen" op donderdag 6 april 2017
lees verder...


28-6-2016

Verhuisbericht! Ons nieuwe adres...
lees verder...


8-3-2016

Vuurvogel vertegenwoordigd op Festival van Talent op zaterdag 19 maart 2016
lees verder...


3-3-2016

Info-avond "Hoogbegaafd en Onderpresteren" op donderdag 31 maart 2016
lees verder...


lees al ons nieuws...

RSS-feed van het nieuws

meer informatie

We streven naar vier overblijfkrachten per dag, voor elke groep 1. Met de overblijfcoördinator kan worden afgestemd wie wanneer ingezet wordt.

Reageer!

Sponsoring?

De Stichting Vrienden van de hoogbegaafdenschool De Vuurvogel Gouda zorgt voor financiële en materiële ondersteuning van onze school.

Vriendenstichting heeft ANBI-status

Klik hier!

Overblijfkrachten gezocht, vooral voor de donderdag en vrijdag

woensdag 17 maart 2010

De Leonardoschool Gouda is op zoek naar overblijfkrachten. Ben jij die ouder, opa, oma, tante, oom, buurman of buurvrouw die het leuk vindt om 1 of misschien wel 2 keer in de week te komen helpen bij de overblijf op de Leonardoschool Gouda dan zijn wij erg blij.

We hebben vooral hulp nodig op de donderdag en vrijdag. Dus mocht je een klein uurtje tijd hebben, meld je dan bij Annemiek Kling aan. Dat kan via het volgende e-mailadres: overblijf@leonardoschoolgouda.nl.

Wat wordt er gevraagd? Een leuke overblijfkracht voor de kinderen. Die het leuk vindt om met deze kinderen te eten. Tijdens het eten een spelletje, of een filmpje of misschien wel voorlezen. Na het eten gezellig met de kinderen als het mooi weer is naar buiten. Het overblijven is erg gezellig en de kinderen vinden het leuk om iemand voor de groep te hebben, die ook als iemand het nodig heeft even met hem of haar kan praten.

Wat krijg je er voor terug? Een leuke band met alle kinderen. Een kleine vergoeding per keer dat je overblijf draait. En een met kerst een leuke attentie.

We zijn dus echt op zoek voor de donderdag en vrijdag. Het zou erg fijn zijn wanneer je tijd en zin hebt om dit te doen. Meld je dan aan bij mij via bovenstaand mailadres. Want als we voor elke groep een overblijfkracht hebben, op elke dag, dan kunnen de leerkrachten ook even hun pauze houden, want die moeten de hele middag ook nog lessen draaien en hebben hun pauze dus hard nodig.

Ik hoop op dat jullie massaal reageren!


Annemiek Kling
Annemiek is de overblijfcoördinator op de Goudse Leonardoschool.

Deel deze pagina, klik op deze knoppen:

(update: woensdag 17 maart 2010)