Steun ons nu!

Uw steun kost slechts een paar muisklikken.
Onze Vriendenstichting is Partner van deze webwinkels en krijgt commissie op uw aankopen. Klik nu op een van deze banners:

Bol.com

algemeen


Wehkamp


Conrad

Conrad-banner


laatste nieuws

21-3-2017

Info-avond "Slimme pedagogiek voor gevoelige hoogbegaafde kinderen" op donderdag 6 april 2017
lees verder...


28-6-2016

Verhuisbericht! Ons nieuwe adres...
lees verder...


8-3-2016

Vuurvogel vertegenwoordigd op Festival van Talent op zaterdag 19 maart 2016
lees verder...


3-3-2016

Info-avond "Hoogbegaafd en Onderpresteren" op donderdag 31 maart 2016
lees verder...


lees al ons nieuws...

RSS-feed van het nieuws

meer informatie

"Betrokkenheid bij de lokale gemeenschap in de steden waar Specsavers-winkels aanwezig zijn, is iets waar elk winkelteam zich graag hard voor maakt. Onderdeel zijn van de lokale buurt en weten wat er gaande is, vinden wij belangrijk. Deze betrokkenheid willen wij ook in actie omzetten door iets terug te geven aan de lokale gemeenschap."

Sponsoring?

De Stichting Vrienden van de hoogbegaafdenschool De Vuurvogel Gouda zorgt voor financiële en materiële ondersteuning van onze school.

Vriendenstichting heeft ANBI-status

Klik hier!

Medewerkers Specsavers lopen voor lokale goede doelen

zondag 2 oktober 2011

Ruim 40.000 deelnemers namen zondag 18 september deel aan de Dam tot Damloop. Onder hen waren 84 Specsavers-medewerkers uit heel Nederland die door mee te lopen geld ophalen voor de Stichting Specsavers Steunt.

De vijf deelnemers van Specsavers GoudaDeze stichting geeft honderden verschillende lokale goede doelen in Nederland een financieel steuntje in de rug. Specsavers Gouda nam met vijf medewerkers ook deel aan dit hardloopfestijn. Met hun deelname steunt Specsavers Gouda de Vuurvogel Gouda (voorheen de Leonardoschool Gouda) en Scouting Die Kantanky’s. De lopers startten in het centrum van Amsterdam en legden tien Engelse mijl (16,1 km) af naar hartje Zaandam. Het initiatief van Specsavers om mee te lopen aan de Dam tot Damloop levert veel positieve reacties op de werkvloer op.

Opticien Floris Frenzen van Specsavers Gouda aan de Kleiweg: “Onze medewerkers reageerden enthousiast toen ik ze voorstelde om mee te lopen aan de Dam tot Damloop en ons hiermee in te zetten voor Stichting Specsavers Steunt. Sommigen zijn meteen aan het trainen geslagen. Ik ben trots dat wij op deze manier twee lokale goede doelen kunnen steunen. Bovendien zorgde dit teamuitje voor een goede teamspirit in de winkel. Veel klanten waarderen de inzet van onze medewerkers en reageren enthousiast op dit sportieve initiatief.”

Specsavers Gouda haalde ruim 300 euro op voorde beide Goudse doelen!

Klik hier om naar de website van Specsavers Gouda te gaan.


Uit: De Krant van Gouda van 29 september 2011

Deel deze pagina, klik op deze knoppen:

(update: zondag 2 oktober 2011)