Steun ons nu!

Uw steun kost slechts een paar muisklikken.
Onze Vriendenstichting is Partner van deze webwinkels en krijgt commissie op uw aankopen. Klik nu op een van deze banners:

Bol.com

algemeen


Wehkamp


Conrad

Conrad-banner


laatste nieuws

21-3-2017

Info-avond "Slimme pedagogiek voor gevoelige hoogbegaafde kinderen" op donderdag 6 april 2017
lees verder...


28-6-2016

Verhuisbericht! Ons nieuwe adres...
lees verder...


8-3-2016

Vuurvogel vertegenwoordigd op Festival van Talent op zaterdag 19 maart 2016
lees verder...


3-3-2016

Info-avond "Hoogbegaafd en Onderpresteren" op donderdag 31 maart 2016
lees verder...


lees al ons nieuws...

RSS-feed van het nieuws

meer informatie

Als u meer wilt weten over deze stichting kunt u via de school contact opnemen met Kees Weevers, oprichter en bestuurslid.

Contact

Sponsoring?

De Stichting Vrienden van de hoogbegaafdenschool De Vuurvogel Gouda zorgt voor financiƫle en materiƫle ondersteuning van onze school.

Vriendenstichting heeft ANBI-status

Klik hier!

Stichting Vrienden van de Leonardoschool Gouda

maandag 13 juli 2009

De financiering van het Leonardo-onderwijs is een grote uitdaging, zoals elders op de site te lezen is. De ouders van de Goudse Leonardoschool zijn daarom bezig met de oprichting van de stichting "Vrienden van de Leonardoschool Gouda". Deze stichting zal voldoen aan een aantal speciale eisen van de Belastingdienst zodat deze kan worden aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Het voordeel hiervan is dat het voor bedrijven en particulieren fiscaal aantrekkelijker wordt om geld te doneren. Als een instelling door de Belastingdienst aangewezen is als een ANBI, kan een donateur namelijk giften van de inkomsten- of vennootschapsbelasting aftrekken (uiteraard binnen de daarvoor geldende regels).

Als u meer wilt weten over de fiscaal voordelige donaties of sponsoring, dan kunt u dat lezen op de website van de Stichting Vrienden van de Leonardoschool Gouda.

 

Deel deze pagina, klik op deze knoppen:

(update: woensdag 16 juli 2014)