Steun ons nu!

Uw steun kost slechts een paar muisklikken.
Onze Vriendenstichting is Partner van deze webwinkels en krijgt commissie op uw aankopen. Klik nu op een van deze banners:

Bol.com

algemeen


Wehkamp


Conrad

Conrad-banner


laatste nieuws

21-3-2017

Info-avond "Slimme pedagogiek voor gevoelige hoogbegaafde kinderen" op donderdag 6 april 2017
lees verder...


28-6-2016

Verhuisbericht! Ons nieuwe adres...
lees verder...


8-3-2016

Vuurvogel vertegenwoordigd op Festival van Talent op zaterdag 19 maart 2016
lees verder...


3-3-2016

Info-avond "Hoogbegaafd en Onderpresteren" op donderdag 31 maart 2016
lees verder...


lees al ons nieuws...

RSS-feed van het nieuws

meer informatie

Novilo is gespecialiseerd in het begeleiden van scholen in het inrichten van onderwijs voor getalenteerde leerlingen. Men biedt een duidelijk traject waarin visie, organisatie en praktijk op elkaar aansluiten om effectief meer- en hoogbegaafde leerlingen te begeleiden.

 

Novilo

Sponsoring?

De Stichting Vrienden van de hoogbegaafdenschool De Vuurvogel Gouda zorgt voor financiƫle en materiƫle ondersteuning van onze school.

Vriendenstichting heeft ANBI-status

Klik hier!

Novilo's best-practice bijeenkomst over taal

zondag 6 november 2011

In de nieuwsbrief van Novilo van 4 november stond het volgende bericht:

"De afgelopen best-practice bijeenkomst van Novilo was een doorslaand succes! Hij was al drie weken volgeboekt met een reservelijst en bijna iedereen is op komen dagen. Ook waren er bijzonder enthousiaste reacties. We gaan met vol enthousiasme door met de bijeenkomsten. De volgende keer is op dinsdag 15 november in Utrecht.

Het onderwerp in de ochtend zal Taal zijn. Hierbij putten we uit de ervaringen van verschillende basis- en middelbare scholen met specialisme over hoogbegaafdheid. Ben je benieuwd naar tips over hoe je taal kunt aanbieden in je school of bij je eigen kind? Wil je graag met anderen van gedachten wisselen over de aanpak van begeleiding van hoogbegaafde leerlingen? Kom dan naar deze bijeenkomst.

Geef je op via  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. onder vermelding van 'NBE 15 November'. Je krijgt dan de specifieke gegevens over deze dag! Wees er snel bij om te voorkomen dat je te laat bent."

Voor meer informatie zie de website van Novilo.

Deel deze pagina, klik op deze knoppen:

(update: zondag 6 november 2011)