Steun ons nu!

Uw steun kost slechts een paar muisklikken.
Onze Vriendenstichting is Partner van deze webwinkels en krijgt commissie op uw aankopen. Klik nu op een van deze banners:

Bol.com

algemeen


Wehkamp


Conrad

Conrad-banner


laatste nieuws

21-3-2017

Info-avond "Slimme pedagogiek voor gevoelige hoogbegaafde kinderen" op donderdag 6 april 2017
lees verder...


28-6-2016

Verhuisbericht! Ons nieuwe adres...
lees verder...


8-3-2016

Vuurvogel vertegenwoordigd op Festival van Talent op zaterdag 19 maart 2016
lees verder...


3-3-2016

Info-avond "Hoogbegaafd en Onderpresteren" op donderdag 31 maart 2016
lees verder...


lees al ons nieuws...

RSS-feed van het nieuws

meer informatie

"Over hoogbegaafdheid bestaan allerlei verschillende meningen en visies. GelukkigHB ziet het als haar taak om samen met u uit te zoeken wat de werkelijkheid is voor de hoogbegaafde persoon waar we het over hebben. Ideaal en drijfveer is het op een gezonde manier helpen ontwikkelen van hoogbegaafde kinderen en volwassenen, zodat ze evenwichtige en gelukkige mensen kunnen worden."

GelukkigHB

Sponsoring?

De Stichting Vrienden van de hoogbegaafdenschool De Vuurvogel Gouda zorgt voor financiële en materiële ondersteuning van onze school.

Vriendenstichting heeft ANBI-status

Klik hier!

Terugblik op thema-avond Gelukkig Hoogbegaafd

zondag 29 januari 2012

Op donderdag 19 januari organiseerde de oudercommissie van De Vuurvogel een thema-avond op school, met als onderwerp “Gelukkig hoogbegaafd”. Voor een uitverkochte zaal heeft Rineke Derksen haar kijk op het functioneren van hoogbegaafden gepresenteerd. Er waren deze avond veel ouders aanwezig die zich oriënteerden op het onderwerp, daarnaast waren er veel leerkrachten.

Ruud Broekhuizen heeft namens de klankbordgroep van De Vuurvogel in het kort de situatie geschetst ten aanzien van de toekomst van hoogbegaafdenschool De Vuurvogel. Hij heeft de aanwezige mensen opgeroepen om een kleine enquête in te vullen, zodat naam en adres van belangstellenden bekend is bij de klankbordgroep. Deze enquête is elders op de site nog terug te vinden.

Wilt u de aankondigingen van de komende thema-avonden toegestuurd krijgen, stuur dan een mailtje naar:  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Inmiddels is de opbrengst van de avond geschonken aan de Stichting Vrienden van de Vuurvogel Gouda. De school en de stichting zullen weer een goed doel voor dit geld bepalen.

Deel deze pagina, klik op deze knoppen:

(update: zondag 29 januari 2012)