Steun ons nu!

Uw steun kost slechts een paar muisklikken.
Onze Vriendenstichting is Partner van deze webwinkels en krijgt commissie op uw aankopen. Klik nu op een van deze banners:

Bol.com

algemeen


Wehkamp


Conrad

Conrad-banner


laatste nieuws

21-3-2017

Info-avond "Slimme pedagogiek voor gevoelige hoogbegaafde kinderen" op donderdag 6 april 2017
lees verder...


28-6-2016

Verhuisbericht! Ons nieuwe adres...
lees verder...


8-3-2016

Vuurvogel vertegenwoordigd op Festival van Talent op zaterdag 19 maart 2016
lees verder...


3-3-2016

Info-avond "Hoogbegaafd en Onderpresteren" op donderdag 31 maart 2016
lees verder...


lees al ons nieuws...

RSS-feed van het nieuws

meer informatie

Tijl Koenderink is oprichter en hoofdtrainer van Novilo. Hij houdt zich al jaren bezig met de vraag "Hoe kan ik nu leren" en licht een tipje van de sluier op tijdens deze thema-avond.

Novilo

 

Sponsoring?

De Stichting Vrienden van de hoogbegaafdenschool De Vuurvogel Gouda zorgt voor financiële en materiële ondersteuning van onze school.

Vriendenstichting heeft ANBI-status

Klik hier!

Thema-avond "Leren leren" op 16 februari 2011

zondag 16 januari 2011

Tijl Koenderink"Leren leren" is voor veel van onze kinderen een bijzonder punt. Het onderwijsteam heeft hier veel aandacht voor. Speciaal voor de ouders en andere belangstellenden organiseert de Oudercommissie van Leonardoschool Gouda over dit onderwerp een thema-avond op woensdag 16 februari 2011. Tijl Koenderink van Novilo (zie http://www.novilo.nl) geeft dan een presentatie.

Hierbij komen vragen aan de orde als: hoe kan je beter en vooral effectiever leren? Waarom onthoudt het ene kind na een les alle provincies en zit het andere kind thuis uren te stampen om een voldoende te halen voor een overhoring? En wat voor invloed kan ik als ouder hebben op de resultaten, maar vooral op het leervermogen en leerplezier van mijn kind?

Aanmelden kan tot 10 februari 2011, door het sturen van een e-mail aan themaavond.leonardogouda@gmail.com. Toegang is € 7,50 per persoon, inclusief 2x koffie of thee.

  • Datum: woensdag 16 februari 2011
  • Tijd: van 20.00 tot 22.00 uur (zaal open om 19.30 uur)
  • Locatie: in de aula van de school, Ouverturelaan 10, 2807 JT Gouda (in het gebouw van Basisschool ’t Carillon)

 

N.B.: De presentatie van Tijl Koenderink wordt die avond op film opgenomen, op zijn eigen verzoek. Het beeldmateriaal van de presentatie wordt door hemzelf gebruikt in toekomstige relevante situaties. Het gaat nadrukkelijk niet om het filmen van de school, de ouders of de kinderen (want die laatste zijn niet aanwezig). Het is wel mogelijk dat een ouder - bijvoorbeeld bij het stellen van een vraag aan de spreker - in beeld komt. Daarnaast wordt er wellicht een aantal beelden van de zaal getoond. Wie bezwaar heeft tegen het in beeld komen, kan dat vanzelfsprekend kenbaar maken. Graag bij aanmelding vermelden; ook bij binnenkomst op de avond zelf is het mogelijk dit aan te geven. We geven dit dan door aan het team van Tijl Koenderink.

 


LOC Gouda
De "Leonardo Ouder Commissie (LOC) Gouda" organiseert enkele keren per jaar een thema-avond voor ouders en andere belangstellenden.

Deel deze pagina, klik op deze knoppen:

(update: zondag 23 januari 2011)