Steun ons nu!

Uw steun kost slechts een paar muisklikken.
Onze Vriendenstichting is Partner van deze webwinkels en krijgt commissie op uw aankopen. Klik nu op een van deze banners:

Bol.com

algemeen


Wehkamp


Conrad

Conrad-banner


laatste nieuws

21-3-2017

Info-avond "Slimme pedagogiek voor gevoelige hoogbegaafde kinderen" op donderdag 6 april 2017
lees verder...


28-6-2016

Verhuisbericht! Ons nieuwe adres...
lees verder...


8-3-2016

Vuurvogel vertegenwoordigd op Festival van Talent op zaterdag 19 maart 2016
lees verder...


3-3-2016

Info-avond "Hoogbegaafd en Onderpresteren" op donderdag 31 maart 2016
lees verder...


lees al ons nieuws...

RSS-feed van het nieuws

meer informatie

Dick Verwij: “Als ervaringsdeskundige weet ik hoe het is om tijdens je schoolloopbaan langzaamaan het geloof in jezelf te verliezen. Ik beschouw het dan ook als een voorrecht om als trainer en docent binnen Novilo de benodigde kennis over te brengen en zo de leerlingen van nu en later in staat te stellen zichzelf te mogen zijn én hun talenten beter te ontwikkelen.

Sponsoring?

De Stichting Vrienden van de hoogbegaafdenschool De Vuurvogel Gouda zorgt voor financiële en materiële ondersteuning van onze school.

Vriendenstichting heeft ANBI-status

Klik hier!

Info-avond "Hoogbegaafd en Onderpresteren" op donderdag 31 maart 2016

donderdag 3 maart 2016

Dick Verwij - NoviloOp donderdag 31 maart 2016 organiseert de Vuurvogel Oudercommissie in samenwerking met Novilo Talentenbegeleiding de jaarlijkse info-avond. Het onderwerp dit keer is "Hoogbegaafd en Onderpresteren". Dick Verwij (trainer, onderwijsadviseur, materiaalontwikkelaar en specialist hoogbegaafdheid) geeft informatie, tips en trucs over dit onderwerp. Uiteraard is er na de presentatie gelegenheid tot het stellen van vragen.
Ook wordt er in de pauze een rondleiding door De Vuurvogel verzorgd, zodat u zelf rond kunt kijken bij deze basisschool voor hoogbegaafdenonderwijs in Gouda.

U kunt zich aanmelden via onderstaand e-mail adres.

Noteer de datum, tijd en plaats en meld je aan:

Datum: donderdag 31 maart 2016
Aanvang: 20:00 uur, zaal open om 19:30 uur
Einde: omstreeks 22:00 uur
Waar: Hoogbegaafdenschool de Vuurvogel Gouda (in 't Carillon)
Adres: Ouverturelaan 10, 2807 JT Gouda
Entree: € 7,50 per persoon
Aanmelden of vragen kunt u sturen naar  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

De Vuurvogel is goed bereikbaar met het OV (direct naast NS-station Gouda Goverwelle) en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Download hier:

Novilo

Novilo Talentbegeleiding begeleidt basisscholen en middelbare scholen bij het onderwijs geven aan getalenteerde en hoogbegaafde leerlingen.
Zij geven teamtrainingen op scholen en verzorgen opleidingen voor leerkrachten en docenten. Ook leiden zij zelfstandig talentbegeleiders op, die vanuit hun eigen praktijk kinderen, ouders en leerkrachten kunnen begeleiden.

Deel deze pagina, klik op deze knoppen:

(update: donderdag 3 maart 2016)