Steun ons nu!

Uw steun kost slechts een paar muisklikken.
Onze Vriendenstichting is Partner van deze webwinkels en krijgt commissie op uw aankopen. Klik nu op een van deze banners:

Bol.com

algemeen


Wehkamp


Conrad

Conrad-banner


laatste nieuws

21-3-2017

Info-avond "Slimme pedagogiek voor gevoelige hoogbegaafde kinderen" op donderdag 6 april 2017
lees verder...


28-6-2016

Verhuisbericht! Ons nieuwe adres...
lees verder...


8-3-2016

Vuurvogel vertegenwoordigd op Festival van Talent op zaterdag 19 maart 2016
lees verder...


3-3-2016

Info-avond "Hoogbegaafd en Onderpresteren" op donderdag 31 maart 2016
lees verder...


lees al ons nieuws...

RSS-feed van het nieuws

meer informatie

Op Warme Truiendag vieren we jaarlijks de verjaardag van het Kyotoprotocol. We gaan zelf aan de slag voor het klimaat. Dat doen we door een trui aan te trekken, de verwarming één of twee graden lager te zetten, en door zoveel mogelijk andere mensen op het belang van energie besparen te attenderen.

Sponsoring?

De Stichting Vrienden van de hoogbegaafdenschool De Vuurvogel Gouda zorgt voor financiële en materiële ondersteuning van onze school.

Vriendenstichting heeft ANBI-status

Klik hier!

Flashmob Warme Truiendag: 10 februari 2012

maandag 6 februari 2012

Vrijdag 10 februari staat in het teken van energiebesparing. Deze dag gaat de verwarming een graadje lager. Warme Truiendag is een initiatief van Vereniging Klimaatverbond Nederland.

De verwarming één graad lager spaart per graad maar liefst 7% energie en dus ook 7% CO2 uitstoot. Met een trui aan spaar je het klimaat zonder verlies van comfort. Maar liefst 40% van alle energie die in Nederland wordt gebruikt, wordt omgezet in warmte.

De kinderen van De Vuurvogel trekken deze dag warme kleren aan; truien, pantoffels, zodat ze het niet koud krijgen en toch lekker kunnen werken.
Kees Weevers, de vader van Neri heeft inmiddels samen met een collega al onze verwarmingselementen doorgemeten, zodat ze nu perfect afgesteld staan en we geen energie meer verspillen.

De hele school gaat een flashmob doen, ergens in Goverwelle en wel om 10.02 uur precies, waarbij ze het lekker warm zullen krijgen en ook de aandacht vestigen op deze actie.

Poster Warme Truiendag Zuid Holland 2012

Deel deze pagina, klik op deze knoppen:

(update: maandag 6 februari 2012)