Steun ons nu!

Uw steun kost slechts een paar muisklikken.
Onze Vriendenstichting is Partner van deze webwinkels en krijgt commissie op uw aankopen. Klik nu op een van deze banners:

Bol.com

algemeen


Wehkamp


Conrad

Conrad-banner


laatste nieuws

21-3-2017

Info-avond "Slimme pedagogiek voor gevoelige hoogbegaafde kinderen" op donderdag 6 april 2017
lees verder...


28-6-2016

Verhuisbericht! Ons nieuwe adres...
lees verder...


8-3-2016

Vuurvogel vertegenwoordigd op Festival van Talent op zaterdag 19 maart 2016
lees verder...


3-3-2016

Info-avond "Hoogbegaafd en Onderpresteren" op donderdag 31 maart 2016
lees verder...


lees al ons nieuws...

RSS-feed van het nieuws

meer informatie

Uitzending: 26 december 2014, 17:05 uur.

Sponsoring?

De Stichting Vrienden van de hoogbegaafdenschool De Vuurvogel Gouda zorgt voor financiƫle en materiƫle ondersteuning van onze school.

Vriendenstichting heeft ANBI-status

Klik hier!

Connor in de Nationale Wetenschapsquiz Junior

vrijdag 12 december 2014

Eind november heeft opnieuw een leerling van de Vuurvogel, te weten Connor Braun uit groep Adelaar, deelgenomen aan de Nationale Wetenschapsquiz Junior. Deze quiz bestaat sinds een aantal jaren naast de al langer lopende Nationale Wetenschapsquiz (met nog moeilijkere vragen). Zes kinderen uit groep 8 strijden om de titel Knapste Kop van Nederland. De quiz wordt gepresenteerd door Freek Vonk en Rob van Hattum.

Leerlingen kunnen thuis ook meedoen, zij kunnen op de site van de wetenschapsquiz (www.nwo.nl) hun antwoorden invullen tot en met zondag 23 december 23:59 uur. Doe mee en win een lang weekend (voor 4 personen) met je ouders/verzorgers en broers, zusjes en/of vriendjes in Leiden, met als hoogtepunt een persoonlijke rondleiding in Naturalis.

Voor de liefhebbers: de vragen van de wetenschapsquiz zijn op 1 december gepubliceerd op www.nwo.nl/quiz. De uitzending op TV is op tweede Kerstdag (26 december 2014) om 17:05 op NPO Zapp, bij de VPRO. De antwoorden en een uitgebreide toelichting staan na de uizending op de website www.nwo.nl.

Deel deze pagina, klik op deze knoppen:

(update: dinsdag 10 februari 2015)