Steun ons nu!

Uw steun kost slechts een paar muisklikken.
Onze Vriendenstichting is Partner van deze webwinkels en krijgt commissie op uw aankopen. Klik nu op een van deze banners:

Bol.com

algemeen


Wehkamp


Conrad

Conrad-banner


laatste nieuws

21-3-2017

Info-avond "Slimme pedagogiek voor gevoelige hoogbegaafde kinderen" op donderdag 6 april 2017
lees verder...


28-6-2016

Verhuisbericht! Ons nieuwe adres...
lees verder...


8-3-2016

Vuurvogel vertegenwoordigd op Festival van Talent op zaterdag 19 maart 2016
lees verder...


3-3-2016

Info-avond "Hoogbegaafd en Onderpresteren" op donderdag 31 maart 2016
lees verder...


lees al ons nieuws...

RSS-feed van het nieuws

meer informatie

De website van Bol.com onthoudt vijf dagen lang dat je afkomstig bent van de website van de Vriendenstichting. Ga daarom niet via een andere website naar Bol.com, omdat dan de relatie tot de Vriendenstichting verloren gaat.

Sponsoring?

De Stichting Vrienden van de hoogbegaafdenschool De Vuurvogel Gouda zorgt voor financiƫle en materiƫle ondersteuning van onze school.

Vriendenstichting heeft ANBI-status

Klik hier!

Koop bij Bol.com zodat de Vrienden commissie krijgen!

zondag 8 mei 2011

De Vriendenstichting krijgt provisie!

Koop via deze website je boeken, muziek, films, games of elektronica bij Bol.com en de Vriendenstichting krijgt commissie op deze aankopen! Als je vanaf deze website naar Bol.com gaat en daar een artikel bestelt, dan krijgt de Vriendenstichting een percentage van het aankoopbedrag als provisie.

Hoe werkt het?

Op verschillende plaatsen op deze website en die van de Vriendenstichting staan plaatjes van Bol.com. Klik op een artikel of een banner en ga vervolgens verder winkelen bij Bol.com. De website van Bol.com kan onthouden dat je vanaf de website van de Vriendenstichting bent gekomen (ga daarom steeds via onze website naar Bol.com en zorg dat je browser cookies accepteert).
Koop vervolgens binnen vijf dagen je spullen bij Bol.com, zoals je dat anders ook gedaan zou hebben. Bol.com verzorgt de betaling en de bezorging. De Vriendenstichting krijgt aan het eind van de maand een percentage van het totaal van de aankoopbedragen. Dit percentage wordt hoger naarmate er meer verkocht is.

Waarom?

Iedereen koopt wel eens een boek, en nu is er een goede reden om dit via onze website bij Bol.com te doen. Het kost de koper uiteindelijk niets extra en het levert de school uiteindelijk toch weer wat geld op. We krijgen overigens ook provisie van Bol.com op artikelen die niet op onze website staan, het is dus altijd prijs!

Waar kan je uit kiezen

Hieronder staan als voorbeeld enkele lijsten met boeken die door Bol.com zijn gegenereerd op basis van een bepaald onderwerp. Deze 'bestsellers lijsten' kunnen dus na verloop van tijd van inhoud wijzigen, kom dus af en toe terug om te zien of er nog wat nieuws bijgekomen is.

 

Nederlandse bestsellers:

Dit is een overzicht van de populairste boeken van dit moment:

 

Informatieve kinderboeken:

De volgende 10 kinderboeken zijn volgens Bol.com de bestsellers op het gebied van informatieve onderwerpen:

 

School- en studieboeken op het gebied van onderwijs

De volgende 10 school- en studieboeken zijn volgens Bol.com de bestsellers op het gebied van onderwijsvraagstukken:

 

Disclaimer

De lijstjes met boeken op deze website zijn of automatisch gegenereerd door de website van Bol.com, of zijn samengesteld op basis van persoonlijke voorkeuren van leerkrachten, leerlingen of ouders.
De bij elkaar gespaarde provisie wordt door Bol.com overgemaakt op de bankrekening van de Stichting Vrienden van de Leonardoschool Gouda. De Stichting doneert deze bedragen in overleg met het team aan de school.
Jouw betaling aan Bol.com en de bezorging van de bestelde artikelen geschieden volledig via de website van Bol.com. De school en de Vriendenstichting zijn hier verder niet bij betrokken. Mocht er iets fout gaan bij de betaling of bezorging, neem dan hierover contact op met Bol.com.

Deel deze pagina, klik op deze knoppen:

(update: maandag 21 november 2016)